Hälsomagasinet, Nyköping – första besöket

Träningsanläggning: Hälsomagasinet, Nyköping
Helhetsbetyg (max 10 *:or): * * * * * * *
Helhetsintryck: Ett ställe dit jag gärna går igen!
Pris: Bra pris, Gratis provträning eftersom jag ska dit på jobbinternju.
Lokal: Rätt okej, ganska litet gym, Spinningsalen är lite annorlunda, en stor pelarsal. Det finns några fönster att titta ut genom och lokalerna är belägna några våningar upp vid Nyköpings hamn.
Omklädningsrum: Ganska ok men litet, fräsch dusch men inte så många duschar. Det fanns inga skåp att låsa in sina saker i så man har ingen användning för eget hänglås.
Bemötande: Skapligt bra, trevliga i telefonen då jag bokade passet. Tjejen i receptionen var service-minded och jag fick veta det jag ville ha reda på. Omklädningsrum och träningssal!
Spinning: Bra ventilation i Spinning-salen, nästan lite kallt. Det var väldigt gott om plats och det fanns ganska många cyklar. En nackdel var fönstrena som gjorde att det inte kunde sitta så mycket speglar på väggarna. Jag tycker det är bra med speglarna, så kan man hålla koll på sin egna teknik på ett bra sätt. Cyklarna var relativt bra, men gamla! Plus för att de var bra!
Instruktör: Spinning-instruktör var bra, hon var tydlig och lugn. Det var lätt att hänga med men hon kunde kanske peppa lite mer.
Övriga deltagare: Koncentrerade på sin egna träning, det var inte så många på passet och det gjorde stämmningen lite extra sval.

Annonser
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: