Campushallen, Linköping

Träningsanläggning: Campushallen, Linköping
Helhetsbetyg (max 10 *:or): * * * * * *
Helhetsintryck: Inte så häftigt som jag fått intryck av att det var av andra, skulle kunna träna där… kanske lite gör mycket skolidrott över stället.
Pris: 90 kronor för ett tillfälle om man är student.
Lokal: Som sagt, skolidrottslokal…
Omklädningsrum: Det var ok, såg ut som en sporthalls omklädningsrum och dusch i lite nyare format. Det är kaklat i alla fall. Man kunde låsa om man hade sitt egna hänglås med. Skåpen var av typen gamla skolskåp men någon modern tappning av låsanordning som jag inte sett tidigare. Skåpen var små (halvhöga) men räcker till i alla fall. Kanske lite trångt med skåpen i omklädningsrummet, men det fanns ju flera omklädningsrum att välja på.
Bemötande: Trevliga och hjälpsamma.
Spinning: Passet var lite för mycket vila i. Väldigt bra musik och bra övningar, men återhämtning ganska ofta under passet och det behöver man inte på 45 minuter. Cyklarna var av en annorlunda modell och med motståndsskruven ovanför styret.
BodyPump: Passet var bra. Som på alla andra ställen. Redskapen var bra och aerobicsalen var en sporthall. Inte så rolig stämning. Stelt och ganska omysigt. Det fanns speglar i alla fall. Och gott om plats att träna och sprida ut sig på.
Instruktör: Spinning-instruktören var bra. Bra koreograferat pass med omväxlande musik. BodyPump-instruktören var väldigt bra och tydlig, lätt att hänga med.
Övriga deltagare: Ett ställe där det kändes som om ingen kände någon. Stort och stelt.

Annonser
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: