Att lyckas

Hur gör du för att veta vad du vill? Hur gör du för att lyckas med det du vill? Hur lyckas du med det du vet? Hur vill du lyckas?

Framgång, framsteg, success, självkänsla, förbättring, motivation, lyckas… Bestäm dig för något och gör det bara. Då når du framgång. Då når du dit du vill. Då klarar du av det du vill. Skjut inte på det, gör det bara…

Hur gör du för att lyckas, dela med dig av din erfarenheter, dela med dig av ditt tålamod. Låt det gärna smitta av sig på andra.

Annonser
  • Mikael Agstam
  • 22 mars, 2009

  Att veta vad man vill måste ju vara en förutsättning för att kunna leva lyckligt. Först och främst är det viktigt att lära sig se och acceptera sina innersta behov, och sedan möta dem.
  Men, det kan ju vara lite svårt att tyda sig själv… Jag tror att ett första steg är att om man upplever t.ex irritation, ska man stanna till och fundera över var exakt den känslan kommer ifrån. Ibland kan man bli irriterad om någon beter sig lite konstigt, och innerst inne vet man att man själv kan bete just så. Vad gör en ledsen? Vad gör en förbannad? Vad gör en lycklig? Vet man sina behov, och gör sitt bästa för att möta sina behov, så borde man även ha en ganska klar bild om… vad man vill.
  Sen följer givetvis frågan: Hur får jag detta att ske? Ja, det är som du säger. Man måste kasta sig ut och göra det! Koppla bort alla säkerhetslinor och lita till sig själv. Det är härligt att ta livet i sina egna händer:-) Du skriver också att man inte ska skjuta upp saker, och det är ju så sant. Om man får en impuls, en känsla av självklar dragning mot något, kan man ju inte vänta!

  Håller du med?

  /Micke

  • traningsvark
  • 22 mars, 2009

  Jag instämmer helt =) Många gånger tror jag att man glömmer bort att man själv påverkar var man är på väg. Man vet sina behov, men glömmer bort att jobba mot det man vill… för att man tror att man inte kan. Men i själva verket är det bara jag själv som kan visa vägen mot målet.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: