Tjejvättern 2011

 

Fantastiskt skulle man kunna sammafatta resan på 100 km på cykel.

Inledde dagen med att sitta i bil, diskutera med min kompis hur mycket man skulle äta och käkade lite frukt och mackor för att ladda upp. När vi anlände hämtade vi nummerlappar, inte speciellt lång kö och lätt att hitta. Vi laddade upp med lite uppvärmning om man nu behöver det, på 100 km lär man blin uppvärmd tillslut i alla fall.

10:09 gick startsignalen och vi var på G, hamnade bakom några tjejer i rosa tröjor, men efter 10 minuter så bestämde vi oss för att cykla i ett lite högre tempo. Och då var det inte lätt att hitta någon som höll samma takt utan då startade resan med att köra om. vi körde om folk längs hela vägen. Folk med snygga häftiga cyklar och proffsiga kläder… konstigt nog.

Vid första depåstoppet hände en olycka, jag upptäckte att när jag skulle gå av cykeln satt fast i pedalerna och ramlade, men det gick bra, lite ont och skräapsår, men inget som hindrade mig att cykla vidare. Käkade en halv bulle och drack lite sportdryck, sen var vi på banan igen!

Andra depåstoppet höll min vän på att köra in i en stillastående cykel, helt onödigt, Förstår inte varför de stod stilla, men det gick bra. Vi klarade oss ur det hela med något sämre humör… men det gick över så småningom!

Sen rick resan skapligt smärtfritt tillbaka till Motala. Jag landade på en tid på 3 timmar 50 min och 35 sekunder. Det var inte helt lätt att hålla kontakt på slutet, många som ville tränga sig ivägen för att komma först?! över mållinjen 🙂 Ingen stress där inte!

Efter en dusch och lite mat bar det av hemåt igen. Undrar när jag ska cykla här näst. har nu vilat i några dagar. I söndags kände jag mina knän kan jag lova, men det har gått över nu, så nu är viloperioden över. Dags att ladda för Vansbro tjejsim!

Annonser
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: