Blodomloppet 2012

Det regnade före loppet och det regnade efter loppet. Men under tiden var det upphåll. Starten gick 18:30, det var trångt och vi skulle över en bro och där blev det stiltje ganska snabbt efter starten.

Uppvärmningen gjordes även den i uppehåll… Väl på G tog första kilometern cirka 8-9 minuter, det är inte snabbt om man vill göra en skaplig tid… men men, traskade på, många sprang om mig, och sen kom jag ifatt efter en stund igen, och så fortsatte det ända fram till mål,,, sista 3 kilometerna försökte jag pina på lite i alla fall. Total tid 1:01:59. Sämre än ett liknande lopp för cirka 2 år sedan… men jag kan trösta mig med att känslan var bättre. Även att jag fick magknip efter halva sträckan, så gick det bra och det känndes inte jätteansträngande.

Väl i mål blev det vatten och medalj, och en banan… och så vek jag mig dubbel av smärta, men snabbt på benen hämtade jag picknickpåsen och gick och duschade. Under picknicken började det regna igen,,, då var det bara att packa ihop och åka hem…

Annonser
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: